Digitale Marketing: creatief + concreet

Alleen maar overleggen en praten is niet mijn ding. Wel analyseren om ge?nspireerd te raken. Wat vertelt de data? Wat kunnen we daarmee en hoe gaan we met die informatie de klant verrassen, helpen en aan ons binden? Dat is wat ik doe. Vanuit data het beeld duidelijk krijgen en met die kennis alle creativiteit erop loslaten. Van statische cijfers naar creatieve strategie?n zeg maar.

Praktische diensten voor concrete resultaten

Van de klantvraag naar een concreet resultaat, dat is altijd het einddoel. Dat kunnen meer leden zijn, meer donateurs, meer omzet of ?. vul zelf maar in. Daar help ik bij. Hoe? Met een aantal praktische diensten:

Online groeistrategie bouwen

Wil je weten hoe jouw organisatie:

 • online meer geld kan ophalen?
 • het online programma moet inrichten?
 • online meer kan bereiken?

Dan is het tijd om een groeistrategie op te bouwen. Met elkaar, door samen de klant te leren kennen via de data en gezamenlijk nieuwe ideeën te bedenken.

 • Hoe we dat doen? Met data natuurlijk. Daar gaan we samen eerst doorheen, tot in de diepste lagen. Want als we de klant beter begrijpen en uitvinden wat hij of zij wil, weten we ook hoe je als bedrijf kunt groeien. Je herkent de kansen, weet waar je kunt verbeteren of waarvoor je moet oppassen. Een analyse met daarin alle informatie over de klant of donateur. Waardevolle kennis en inzichten die leiden tot een strategie, de groeistrategie dus, en tot een bulk aan ideeën. En dat zijn mooie kansen om jouw organisatie te laten groeien!

 • Zo’n groeistrategie is dus als een groeimachine. Sommigen noemen het een online marketingmachine of growthhacking. Geef het een naam, waar het om gaat is wat het oplevert, en dat is:

  • Continue stroom van rendabele ideeën
  • Een goed werkend wervingstraject
  • Overzicht tijdens de online campagne doordat je met een duidelijke structuur werkt

  Betere klantbeleving doordat de campagne is afgestemd op de klant

 • Met mij als jouw tijdelijke groeistrateeg haal je een berg aan praktische kennis binnen. Zo heb ik meer dan 15 jaar online ervaring, weet ik hoe online en offline fondsenwerving werkt, werk ik vanuit de data en spreek naast digitaal ook de taal van de goede doelen. Ik ben een strateeg die van aanpakken weet en graag samenwerkt. Zo regel ik het dus niet alleen voor je, ik deel ook mijn kennis met je. Bovendien ben ik creatief, denk ik out-of-the-box en ik heb een lang trackrecord met goede resultaten.

Customer journey, de bekende klantreis

Meer donaties, leden, verkopen of aanmeldingen? Om meer te bereiken met jouw online campagne is meer nodig dan een leuk plan uitwerken. Je moet weten hoe je die klant of donateur raakt, wat hem beweegt en meten waar hij op afhaakt. Ontdekken wat de klant wil en dit regelen via de ultieme klantreis, dat is wat ik doe voor en samen met mijn opdrachtgevers.

 • Die ultieme klantreis begeleidt jouw klant zo optimaal mogelijk door het aanbod van diensten of producten. Zodat de klant dan wel die nieuwsbrief opent, wel op de knop “Ik word lid” klikt of wel dat product bestelt. Daarvoor moet je weten wat er nu gebeurt en waarom. Vragen waar de data antwoord op geeft. Vandaar dat ik ook voor de customer journey van jouw bedrijf de data analyseer.

  Met die informatie werken we een roadmap uit waarin alle contactmomenten aan bod komen en waarvoor we samen de content creëren. Content die we tenslotte inzetten, in e-mail, de website, social media, etc. Om de klant te behouden en cross-sell of deepsell te realiseren.

 • Ik ken het klappen van de zweep als het op de customer journey aankomt; van begin tot het eind regel ik dat dan ook voor jou zodat je dus niet ook nog andere partijen hoeft in te schakelen. Samen met jou bepaal ik de KPI’s, focus op het concrete resultaat en stuur bij waar nodig. Een beproefde aanpak waarmee ik al online en offline succes heb geboekt. Zoals met de eerste werkende journey binnen de goede doelen gemaakt voor de CliniClowns!

Campagne uitvoeren? Ik help!

Wil jij je (potentiële) klanten bereiken maar mis je iemand die dat kan regelen? Of heb je net te weinig handjes? Dan schakel je mij in. Voor een paar uur, een paar dagen of voor zoveel tijd als nodig is. Ik help je om die ene campagne van de grond te krijgen. Of die nu nog gebouwd moet worden of dat er een bureau voor aangestuurd moet worden. Jij vraagt, ik draai. Met Facebook-advertenties, Adwords of landingspagina’s. Als je jouw campagne via online kanalen een succes wilt laten worden, dan ben ik jouw man zolang als het nodig is.

 • Waarom je mij zou moeten inhuren als je wat extra man- en denkkracht nodig hebt om die campagne in de lucht te krijgen? Nou, hierom dus:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in (online) fondsenwerving
  • Veel kennis van testen en altijd conversie-gericht
  • Ervaren met veel online kanalen zoals Facebook, Adwords, e-mail en CRO
  • Altijd vanuit de data; ik weet dus hoe je, gebaseerd op feiten, een campagne succesvol laat zijn!
  • Technische kennis in huis om handige tools te bouwen of te vinden, zoals de inrichting van een tagmanager, dashboard, etc.
  • En, ik deel mijn kennis met je zodat je het de volgende keer ook zonder mijn hulp kan (als je dat zou willen natuurlijk!)

Interimmer nodig? Mail Victor!

Soms heb je vervanging nodig van een bestaande kracht die er even niet is. Of wil je een ommezwaai bereiken, maar weet je niet hoe. Dan mail je mij. Ik help, of het nu de overbrugging van een zwangerschapsverlof is, om een verandering in jouw bedrijf te realiseren of om een tijdelijke campagne gemanaged te krijgen. Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ik zo kan inspringen. En als digitaal strateeg en ervaren verandermanager help ik je om direct resultaten te realiseren.

 • Gaat het over online data en marketing? Dan kun je mij inschakelen. Op dat vlak ben ik een manusje-van-alles, maar dan wel een met heel veel ervaring, van strategie tot uitvoering, ?n een bewezen track record. Dus of het nu om een Facebook-campagne gaat of een dashboard dat gebouwd moet worden in Data-studio, of het SEA betreft, CRO of een ander onlinemarketing issue. Ik help je de digitale marketing in jouw bedrijf scherper en effectiever te maken.

 • Victor als de interimmer in jouw organisatie? Dat is dus eigenlijk heel logisch omdat:

  • Je dan zo min mogelijk last hebt van een vertrek, zwangerschapsverlof of openstaande vacature
  • Het vele werk dat gedaan moet worden, gedaan gaat worden
  • Je dan een energieke, toegankelijke, vrolijke, creatieve en drijvende kracht in huis haalt
  • Je zo inzicht in de data krijgt, ontdekt waar groeikansen zijn en je scherper prioriteiten kunt bepalen
  • Je er even iemand bij krijgt die durft, nieuwsgierig is en goed kan samenwerken. En ook nog eens superhandig is met data!
Back to top