Ontmoet Victor: digitaal strateeg & online marketeer voor goede doelen

Ik ben Victor, digitaal strateeg en online marketeer voor goede doelen en non-profitorganisaties. Ik help ze verder met concrete veranderingen gebaseerd op data. Door bijvoorbeeld de online marketing goed neer te zetten of te verbeteren. Net wat nodig is. Maar in ieder geval concreet en vernieuwend. Met praktisch advies, door het zelf te doen, de kennis en ervaringen te delen en door idee?n te bedenken waarmee groei bereikt wordt. Maar vooral met data, want dat is de basis van groei.

Van statische cijfers naar creatieve strategieën

Data is de basis van elke verbetering. Het laat zien wat de klant doet en wenst. Die statische cijfers lees ik, interpreteer ik en maak het bruikbaar. Ik laat me erdoor inspireren zodat de ideeën gaan borrelen en de analyses omgezet kunnen worden in nieuwe campagnes of wervingstrajecten. Saaie cijfers? Voor mij zijn ze de basis van creatieve strategieën!

Non-profitsector

Ik werk al meer dan 15 jaar in de non-profitsector. Als fondsenwerver, manager, consultant of digitaal specialist. Dit heb ik gedaan voor mooie organisaties zoals CliniClowns, War Child en Action Aid. Maar ook als strateeg/consultant voor Artsen zonder Grenzen, Dierenlot, Milieudefensie en de (toenmalige) AKN-bladen.

Resultaten waar ik trots op ben?

Ik ben trots dat ik zoveel organisaties heb kunnen helpen de wereld een beetje mooier en beter te maken. Maar ik ben ook trots op alle leden, donateurs en klanten die ik heb aangebracht en de groei die ik heb gerealiseerd. Ik ben eigenlijk ook best trots op het feit dat ik met CliniClowns 5 jaar op rij de website van het jaar ben geweest. En mag ik de Spin Award en de Dutch Interactive Award die ik heb gewonnen voor de CliniClowns-app ook nog aan dit rijtje toevoegen! Ja toch ;-).

Freelancer om goede doelen verder te brengen

Mijn c.v. is dus uitgebreid en ik heb bij veel mooie bedrijven gewerkt. Toch ben ik voor mezelf begonnen. Omdat ik geloof dat goede doelen slimmer en effectiever kunnen werken. Dat ze meer kunnen realiseren als ze zich beter op de klant en donateur richten en daarvoor data gebruiken om dat te bereiken. Dat ze meer moeten durven en dat ook zullen doen als ze die data kennen. Als freelancer kan ik die organisaties daarbij helpen, veel meer en veel sneller dan als ik voor een daarvan werk.

Laten we
samenwerken

Back to top